Referenties

 

Sophia Boerrigter,  voormalig eigenaar/directeur West Yachting B.V.

Tijdens onze jarenlange samenwerking bij verschillende importeurs van Bavaria & Hanse zeiljachten, heb ik Brando Smit leren kennen als een zeer deskundig en technisch persoon. In zijn toenmalige functie als After Sales manager was hij verantwoordelijk voor de gehele afwikkeling van garantie werkzaamheden van alle verkochte zeiljachten. Een functie waarin veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en technische kennis nodig is. Naast deze werkzaamheden voerde hij ook andere werkzaamheden uit op nieuwe en gebruikte zeiljachten, van een verwarming, boegschroef inbouwen tot een compleet navigatie systeem installeren. Of het compleet tuigen van zeiljachten. Toen ik later als eigenaar/directeur bij WestYachting B.V. (importeur Hanse zeiljachten) werkzaam was, heb ik Brando zodra de mogelijkheid er was in dienst genomen. Omdat ik wist dat hij een uitstekende, technische man is. Ik kan iedereen, bedrijf of particulier, Brando Smit aanbevelen. Hij is deskundig, specialist op het gebied van Bavaria &Hanse zeiljachten, een vlotte werker, betrouwbaar, communicatief en prettig in de omgang. Kortom de perfecte specialist voor uw boot! Bij Brando is uw boot in goede handen! Daar kunt u op vertrouwen.

Ben van den Bosch, voormalig directeur/eigenaar Van den Bosch Yachting

 Het doet me deugd te vernemen dat je voor jezelf gaat beginnen met een renovatie en reparatieservice voor de jouw welbekende Bavaria zeiljachten. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren dat je in 1995 bij ons (Van den Bosch Yachting) , toen nog gevestigd in de Flevo Marina in Lelystad, binnenstapte om als monteur/tuiger aan de slag te gaan. Met je MTS technische opleiding en als net afgezwaaid marineman, bleek je voor ons een uitstekende keuze. In al die jaren heb je bewezen niet alleen over de juiste technische inzichten te beschikken, maar ook over het nodige doorzettingsvermogen als de klus wel eens erg omvangrijk bleek te zijn. Met de bekende VDBY service bus was je een geziene gast in menig jachthaven in Nederland en de klanten zagen je dan ook graag komen. Ik denk dat je veruit een van de beste Bavaria monteurs in Nederland bent, je bent een harde werker met verstand van zaken en plezierig in de omgang. Ik vind het prachtig dat je voor jezelf begint en ik twijfel er niet aan dat je met je kundigheid nog veel Bavariazeilers gelukkig gaat maken. Ik wens je hierbij alle succes toe met je nieuwe bedrijf. Het ga je goed Brando !

Thomas Thurau Westside Sailing

Als voormalig directeur van Holland Sailing heb ik 6 jaar kunnen steunen op de inzet en de ervaring van Brando Smit. Zijn detail kennis van de Bavaria-zeiljachten is door de jaren heen enorm gegroeid. Brando kent ieder model als zijn broekzak! Na 12 jaar de Nederlandse markt te hebben beheerd, ben ik nu onder de naam Westside Sailing door de werf ingezet als Bavaria-dealer voor het Duitse Westen. Vanuit Keulen en Lemmer voeren wij onze activiteiten, zoals verkoop aan Duitse klanten en service, waarbij Brando Smit niet mag ontbreken. Ik ben blij verder op zijn efficiёnte en klantgerichte werkwijze te mogen bouwen!

Martin Foppen, eigenaar Bavaria 46 Vision

Al surfend op de website van de Bavariaclub kwam ik ineens jou advertentie tegen. Geen idee wanneer je voor jezelf bent begonnen, maar super man. Je hebt m’n raad dus toch opgevolgd…

Ik vind naast je kennis en kundigheid vooral ook je klantbetrokkenheid een absoluut pluspunt; een boot is toch vooral een emotioneel bezit, je helpt de eigenaar en dat doe je heel goed.

Ger Kleine, eigenaar Bavaria 40.

Bedankt voor je advies en inbouw van de apparatuur op ons zeiljacht. Je levert professioneel maatwerk. Tevens geef je op elke vraag, die betrekking heeft op het nautisch vak een passend advies en goede service.

SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

CONTACT GEGEVENS

Brando Smit Yachtservice
Populierenstraat 2 
8266 BK, KAMPEN
T (+31) 6 30902604
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de kaart

Ben van den Bosch

Ik denk dat je veruit een van de beste Bavaria monteurs in Nederland bent, je bent een harde werker met verstand van zaken en plezierig in de omgang. Ik vind het prachtig dat je voor jezelf begint en ik twijfel er niet aan dat je met je kundigheid nog veel Bavariazeilers gelukkig gaat maken

(voormalig directeur Van den Bosch Yachting)

Sophia Boerrigter

Ik kan iedereen, bedrijf of particulier, Brando Smit aanbevelen. Hij is deskundig, specialist op het gebied van Bavaria & Hanse zeiljachten, een vlotte werker, betrouwbaar, communicatief en prettig in omgang. Kortom de perfecte specialist voor uw boot! Bij Brando is uw boot in goede handen! Daar kunt u op vertrouwen.

( voormalig eigenaar West Yachting B.V.)

Ger Kleine

Bedankt voor je advies en inbouw van de apparatuur op ons zeiljacht. Je levert professioneel maatwerk. Tevens geef je op elke vraag, die betrekking heeft op het nautisch vak een passend advies en goede service.

Scroll naar boven