donderdag 18 juli 2024

Winterberging / kranen

Als u op zoek bent naar een locatie waar u uw schip in de winter kunt stallen, dan is Marina Schokkerhaven een goede keus. Deze haven is direct gelegen aan het IJsselmeer. Ideaal voor het stallen van uw jacht. Op deze haven kan ik u volledig van dienst zijn voor uw “winter”-werkzaamheden.

Deze haven biedt diverse mogelijkheden voor stalling, zowel binnen als buiten. Dit kan eventueel ook met staande mast. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

 

Transport  Paviljoen 

Kraan  Berging

SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

CONTACT GEGEVENS

Brando Smit Yachtservice
Populierenstraat 2 
8266 BK, KAMPEN
T (+31) 6 30902604
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de kaart

Ben van den Bosch

Ik denk dat je veruit een van de beste Bavaria monteurs in Nederland bent, je bent een harde werker met verstand van zaken en plezierig in de omgang. Ik vind het prachtig dat je voor jezelf begint en ik twijfel er niet aan dat je met je kundigheid nog veel Bavariazeilers gelukkig gaat maken

(voormalig directeur Van den Bosch Yachting)

Sophia Boerrigter

Ik kan iedereen, bedrijf of particulier, Brando Smit aanbevelen. Hij is deskundig, specialist op het gebied van Bavaria & Hanse zeiljachten, een vlotte werker, betrouwbaar, communicatief en prettig in omgang. Kortom de perfecte specialist voor uw boot! Bij Brando is uw boot in goede handen! Daar kunt u op vertrouwen.

( voormalig eigenaar West Yachting B.V.)

Ger Kleine

Bedankt voor je advies en inbouw van de apparatuur op ons zeiljacht. Je levert professioneel maatwerk. Tevens geef je op elke vraag, die betrekking heeft op het nautisch vak een passend advies en goede service.

Scroll naar boven